Julgranskulor Mix Röd - 18-pack

Handla Julgranskulor Mix Röd - 18-pack billigt. För endast 49 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt
  • Snabb leverans

Rött är en klassisk julfärg så några härliga röda julgranskulor måste du ju faktisk ha i julgranen, eller hur? Här får du 18 stycken julgranskulor?

Du hanldar Julgranskulor Mix Röd - 18-pack hos Partykungen.
Endast 49 kr
 

Vi kan även tipsa dig om:

Pappersassietter Julgran - 8-pack

Pappersassietter Julgran - 8-pack
29 kr

Om du har klickat i såna här papptallrikar till kundkorgen, måste du såklart lägga till dessa assietter också! Ett måste för en enhetlig bordsdukning på?

Sverigeband Blå/Gul - 2,5cmx4m

Sverigeband Blå/Gul - 2,5cmx4m
29 kr

Dekorera julgranen, midsommarstången eller studentskylten med festliga, blågula nylonband! Dessa härliga dekorationsband matchar den svenska flaggan och tillför garanterat en högtidlig?

Julgransglitter Guld Klassiskt

Julgransglitter Guld Klassiskt
49 kr

Vad skulle julen vara utan härligt julgransglitter? Mycket fulare och tråkigare, helt klart! Det är väl nästan ett måste med lite glittrande glitter i julgranen, eller hur??

Julgransmatta - 60 cm

Julgransmatta - 60 cm
99 kr

En julgransmatta skyddar golvet men är också en fin detalj i ett julpyntat rum. Den här fina julgransmattan med röda detaljer passar perfekt att lägga under julgranen. Lika fin?

Juldekoration Skidor

Juldekoration Skidor
29 kr

Vem har skidat fram i ett vitt vinterlandskap på dessa små skidor? Är det kanske en liten tomtenisse? Ja, det kommer vi aldrig att få reda på, men visst blir man nyfiken? Minifigurer?

Diadem med LED Julgran

Diadem med LED Julgran
99 kr

Visa att du är juletidens okrönte konung genom att smycka skalpen med en prålig julgran som lyser! Funkar lika bra under glöggmyset hemma i soffan som på den urartade julfesten?

Tvål Julgran

Tvål Julgran
49 kr

Vräk in julstämningen ända in till badrummet med denna superhärliga tvålpump formad som en julgran! Inuti finns såklart väldoftande tvål som gör dina tassar?

Trädgårdstomte The Shining

Trädgårdstomte The Shining
199 kr

Om Jack Nicholson blev förtrollad till en trädgårdstomte av en elak häxa... Okej, det är lite långsökt kanske, men om... Så kanske resultatet skulle vara något?

Trädgårdstomte Sexig

Trädgårdstomte Sexig
199 kr

Små trädgårdstomtar är ju till för att skydda din trädgård och kanske även hålla ovälkomna gäster borta. Denna trädgårdstomte är?

 
 

Julgranskulor Mix Röd - 18-pack är utmärkt med: hem, högtider, jul, jul 2021, julgranar, julgranar & julgranspynt, julgranspynt, teman, 2021, dräkt, maskeraddress, kostymer, maskeradkostymer.