Plastgran Grön

Handla Plastgran Grön billigt. För endast 499 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt
  • Snabb leverans

Ingen jul utan julgran, eller hur? Men man behöver faktiskt inte köpa en ny gran varje år. En plastgran är ett mycket bra alternativ till en riktig gran. Och den har faktiskt många?

Du hanldar Plastgran Grön hos Partykungen.
Endast 499 kr
 

Vi kan även tipsa dig om:

Pappersassietter Julgran - 8-pack

Pappersassietter Julgran - 8-pack
29 kr

Om du har klickat i såna här papptallrikar till kundkorgen, måste du såklart lägga till dessa assietter också! Ett måste för en enhetlig bordsdukning på?

Snögubbe Jultröja - Medium

Snögubbe Jultröja - Medium
399 kr

Som alla vet är det en policy på ALLA företag i Norden att bära jultröja minst en gång per år. Visste du om det? Inte? Då kan vi varmt rekommendera denna otroligt?

Stövelöverdrag Tomte

Stövelöverdrag Tomte
99 kr

Komplettera tomtedräkten med ett par stövelöverdrag för extra övertygelse. Det är få tomtar som klär i sneakers.Stövelöverdrag Tomte kommer göra?

Julgransmatta - 60 cm

Julgransmatta - 60 cm
99 kr

En julgransmatta skyddar golvet men är också en fin detalj i ett julpyntat rum. Den här fina julgransmattan med röda detaljer passar perfekt att lägga under julgranen. Lika fin?

Sverigeband Blå/Gul - 2,5cmx4m

Sverigeband Blå/Gul - 2,5cmx4m
29 kr

Dekorera julgranen, midsommarstången eller studentskylten med festliga, blågula nylonband! Dessa härliga dekorationsband matchar den svenska flaggan och tillför garanterat en högtidlig?

Julgransglitter Guld Klassiskt

Julgransglitter Guld Klassiskt
49 kr

Vad skulle julen vara utan härligt julgransglitter? Mycket fulare och tråkigare, helt klart! Det är väl nästan ett måste med lite glittrande glitter i julgranen, eller hur??

Julgranståg - 5

Julgranståg - 5
995 kr

Gör nästa julafton extra minnesvärd och pimpa din julgran med detta supercoola julgranståg! Tåget imponerar inte bara med dess detaljrika och klassiska utförande, den?

Juldekoration Skidor

Juldekoration Skidor
29 kr

Vem har skidat fram i ett vitt vinterlandskap på dessa små skidor? Är det kanske en liten tomtenisse? Ja, det kommer vi aldrig att få reda på, men visst blir man nyfiken? Minifigurer?

Uppblåsbar Snögubbe med Belysning

Uppblåsbar Snögubbe med Belysning
599 kr

Här har du grannskapets trevligaste snögubbe. Den både lyser upp i vintermörkret och hälsar vänligt på alla som passerar förbi. Detta gör snögubben perfekt?

 
 

Plastgran Grön är utmärkt med: hem, högtider, jul, jul 2021, julgranar, julgranar & julgranspynt, julgranspynt, teman, 2021, dräkt, maskeraddress, kostymer, maskeradkostymer.